Helaas, het hoogseizoen is weer voorbij. Maar tijd om stil te zitten is er niet. De volgende uitdaging staat voor de deur; antwoord vinden op de vraag ‘hoe krijg ik deze herfst mijn accommodatie vol?’. Maar geen nood: dit hoeft namelijk helemaal niet moeilijk te zijn. Het najaar biedt namelijk vele kansen!

Najaarsarrangementen in combinatie met een online campagne
Steeds meer mensen gaan buiten het seizoen op vakantie. Dus zo heilig is het ‘ouderwetse’ hoogseizoen helemaal niet. Er liggen juist buiten het seizoen veel kansen, dus waarom zou je je daar niet (ook) op richten? Denk bijvoorbeeld eens aan een mooi najaars- of herfstarrangement. Zoiets leent zich perfect voor een effectieve online campagne.

Gebruik je USP’s, óók in de herfst!
Heb je geen arrangement beschikbaar? Dan zijn er vast wel andere zaken waarmee je potentiële gasten over de streep kunt trekken om te boeken.  Want vergeet niet: veel mensen houden ervan om te wandelen of te fietsen in het najaar. Het is immers een prachtig seizoen! Dus maak creatief gebruik van de leuke dingen, die er in de omgeving van jouw hotel, vakantiepark, camping of B&B te beleven zijn. Focus ook op de faciliteiten van nabijgelegen attracties en bezienswaardigheden en bedenk een specifiek ‘slecht weer programma’ met overdekte activiteiten.

Meer boekingen? We helpen je graag!

Wij denken graag met je mee over de juiste manier om jouw accommodatie ook in het najaar online in het zonnetje te zetten. Met leuke ideeën voor campagnes en meer! Klinkt goed? Neem dan contact met ons op via info@netstar.nl of bel naar 020-2050 243.