Hoteliers werken vandaag de dag met steeds meer systemen.
Dit doen zij om zoveel mogelijk processen te automatiseren.
Door gebruik te maken van dit soort systemen kunnen zij tegelijkertijd op steeds meer kanalen zichtbaar zijn, waardoor het aantal boeking stijgt.

Er is echter 1 nadeel: de markt wordt overspoeld door aanbieders die een totaal oplossing aanbieden op het gebied van PMS, channel management en boekingsmodule.
Dit lijkt in eerste instantie een ideale oplossing, maar als je inzoomt zie je dat elke totaaloplossing haar beperkingen heeft.
Zo is de aanbieder van een channelmanager een specialist in het creëren van koppelingen, een PMS systeem bedoeld om reserveringen te organiseren en te beheren en een boekingsmodule moet het vooral makkelijk maken om te kunnen boeken.

Dit zijn dus drie verschillende specialismen met ieder een ander doel.
Om nog maar te zwijgen over de aanbieders die een deel van de systemen ‘white label’
inkoopt waardoor het service niveau vaak een drama is.

Om dit allemaal op te lossen en de hoteliers te bedienen met échte Nederlandse kwaliteit, vond donderdag 24 oktober 2019 de lancering en kickoff plaats van de OneHotelShop. Dit is een samenwerkingsverband tussen Piccotello (PMS), SmartHotel (channelmanager) en Paxxio (boekinsgmodule). Drie specialisten onder één dak!

Door intensief samen te werken heeft de hotelier één aanspreekpunt, maar de kwaliteit van drie specialisten. Deze specialisten onderscheiden zich met volledig eigen (Nederlandse) producten die worden ontwikkeld door de bijbehorende Nederlandse supportafdeling. Geen gedoe met het aanmaken van tickets of het bellen met een buitenlandse afdeling. Nederlandse kwaliteit onder één dak!

Een waardevol en goed initiatief waardoor de hotelier zorgeloos kan ondernemen en datgeen kan doen waar hij/zij goed in is: de gast bedienen.

Voor meer informatie bekijk de website van One Hotel Shop.