Het is november! De tijd van het jaar waarin het internet volstroomt met aanbiedingen voor vakanties voor volgend jaar. Veel mensen willen zo voordelig mogelijk op vakantie en boeken daarom extra vroeg. Het woord van deze maand is wat ons betreft daarom: vroegboekkorting!

Jouw aanbiedingen in de spotlight
Aangezien november de maand is waarin potentiële gasten op zoek gaan naar een leuke aanbieding, is dit hét moment om je aanbiedingen met trots te presenteren. Heb jij ze al ‘live’ staan? Top! Vergeet dan niet om ze extra onder de aandacht te brengen met een gedegen online campagne! Vroegboekkortingen zijn bij uitstek geschikt voor een remarketing banner campagne. Hiermee target je bezoekers van jouw website, die geen boeking hebben geplaatst. Zij krijgen op een later moment jouw aanbieding te zien. Wie weet verleid je ze daarmee om alsnog te boeken…

Het voordeel van vroeg een vakantie boeken
Mensen zijn vaak bang dat hun favoriete vakantiebestemming niet meer beschikbaar is, als ze te lang wachten met boeken. Het is dus een fijn en geruststellend gevoel als de vakantie geboekt is. Het uitkijken naar de vakantie kan dan alvast beginnen. Lang leve de voorpret! Daarnaast brengt vroegboeken vaak een flinke korting met zich mee. En ja, we blijven natuurlijk Nederlanders: hoe goedkoper, hoe beter!

Eropuit met Kerstmis
Naast vroegboekkorting is er in november nog een andere trend te ontdekken. De feestdagen staan voor de deur en de kerstvakantie is een gewilde periode om er even lekker tussenuit te gaan. Speel hier slim op in en maak een mooi kerst-arrangement. Bijvoorbeeld een actie met een gratis luxe ontbijt bij een overnachting of ontvangst met een flesje bubbels op de kamer. Je kunt het zo gek maken als je zelf wilt!

Vakantieplannen maken in de dagen ná kerst
Tijdens de kerstdagen komen vrienden en familie traditiegetrouw samen. En tijdens dit soort dagen worden altijd grootse plannen gemaakt voor het nieuwe jaar. Vakantieplannen zijn daar een groot onderdeel van. De piek wat betreft vakantie gerelateerde zoektermen in zoekmachines, is na kerst dan ook goed te zien. Dus wil je in die periode extra zichtbaar zijn? Dan ben je slim bezig!

Geef je boekingen een boost
Heel leuk natuurlijk, al deze informatie. Super leerzaam ook! Maar hoe zet je de informatie uit dit artikel nou zelf om in betere online zichtbaarheid en meer boekingen voor jouw accommodatie? Wij helpen je hier graag bij! Dus ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Maak dan snel een afspraak voor een advies op maat.