We boeken tegenwoordig allemaal wel eens hotelkamer online. Sterker nog, twee derde van alle vakanties wordt online geboekt. En waarom boeken jouw gasten massaal online? Omdat het snel en eenvoudig is! Althans, dát zou het moeten zijn…

Online boekingsproces

We zien nog té vaak websites waar het online boekingsproces voor een kamer, appartement of camping niet optimaal verloopt. Denk aan te trage boeking-engines, onoverzichtelijke engines of engines die wel werken op je desktop, maar niet op mobiele apparaten. Kortom, de gebruiksvriendelijkheid is vaak ver te zoeken. En dan is jouw gast snel vertrokken van jouw website. Was er maar een snelle, gebruiksvriendelijke en betaalbare booking-engine op de markt, horen we je denken. Goed nieuws, die is er nu!

Een betaalbare booking-engine

Met zoveel ruimte voor verbetering, was het hoog tijd voor een oplossing. Daarom is er nu de Paxxio Booking Engine voor ondernemers in de reisbranche. Een kamer boeken via een Internet Booking Engine (IBE) was nog nooit zo eenvoudig als met Paxxio! De Paxxio engine is snel, gebruiksvriendelijk, responsive (het werkt op alle mobiele apparaten), betaalbaar en het is ontwikkeld met het oog op de toekomst.

Voordelen voor jouw gasten

Jouw gast hoeft dus niet meer gefrustreerd jouw website te verlaten. Die kan nu namelijk snel, eenvoudig en op elk willekeurig device een boeking bij jouw accommodatie voltooien. Maximale conversie! Jouw gastvrijheid en professionaliteit richting jouw gast start al direct bij de boeking. Een optimale klantervaring, die alleen nog maar kan toenemen tijdens een uitstekend verblijf in jouw accommodatie!

Online betaaloptie in je website

De Paxxio Booking Engine is ontwikkeld in samenwerking met SmartHOTEL. Het wordt gehost in de cloud en is geoptimaliseerd voor hoge prestaties. Daarnaast is er een volledig geïntegreerde online betaaloplossing van Mollie. Nu denk je misschien: dit klinkt te mooi om waar te zijn. Nou, je kunt het zelf ervaren door een bezoekje te brengen aan de Paxxio website. Klik daar op ‘Bezoek onze demo engine’ voor een volledige ervaring.

Meer informatie?

Meer informatie ontvangen of een online demo aanvragen? Dat kan! Neem contact op via de website en je hoort snel van ons.