Wat twee jaar geleden begon als een brainwave, is inmiddels uitgegroeid tot een geduchte concurrent in de wereld van de boekingsengines: de Paxxio Boekings Engine. Paxxio startte de samenwerking met SmartHotel enthousiast met de ontwikkeling van een nieuwe boekingsengine. Na 1,5 jaar ontwikkelen, uitgebreid testen, veranderen en verbeteren, was daar in het voorjaar van 2019 de eerste versie van de Paxxio Boekings Engine. Na de laatste tests met glans te hebben doorstaan, konden we in september 2019 beginnen met de verkoop van deze geweldige tool!

Bijven innoveren

Modules als deze zijn nooit af. De behoefte van de consument verandert (denk aan Apple Pay of het gebruik van nieuwe devices), maar ook de behoefte van het hotel ontwikkelt zich. We kunnen met trots melden dat er binnenkort al een versie 1.3 aankomt en in het nieuwe jaar volgt de 2021 versie. Ook een mooie mijlpaal: inmiddels is de 100
ste klant aangesloten. Daar feliciteren wij Paxxio en SmartHotel van harte mee. Op naar een gouden toekomst!  

Kleine speler, grote stappen

Wouter Mohrman namens Netstar: “Persoonlijk kan ik alleen maar zeggen dat ik het bewonderenswaardig vind dat zon kleine speler zulke grote stappen voorwaarts kan maken. En dat in een relatief korte tijd én in een wereld die niet altijd even transparant is. Dat is echt een hele knappe prestatie!”