Het is bijna zover: de Independent Hotel Show in de Rai in Amsterdam. Op 17 & 18 maart vindt hier de grootste hotel beurs voor onafhankelijke hotels plaats. Deze beurs is dé plek voor hoteliers om zich oriënteren en laten inspireren. Van interieur tot techniek en van design tot klassiek: deze beurs heeft het in huis. En wij zijn uiteraard ook van de partij!

One Hotel Shop
Onder de noemer One Hotel Shop is Netstar aanwezig op deze toonaangevende beurs. Samen met onze partners Paxxio, Piccotello en SmartHotel (boekinsgmodule, PMS & channelmanager) bundelen wij onze krachten. Je kunt ons vinden bij een prachtige stand in de techniekhoek.

Jij kan erbij zijn!
Omdat wij zeer verheugd zijn dat we op deze beurs staan, delen wij dit graag met je door twee gratis entreetickets per hotelier weg te geven. Wil je hier gebruik van maken? Meld je dan snel aan, want op = op! Let op: via deze link vraag je één kaart per keer aan. Dus wil je er twee, dan even twee keer invullen! Zien we elkaar aan het eind van de beursdagen nog even bij onze stand voor een borrel?