Martijn en Hendina zetten in 2017 de stap om hun groepsaccommodatie op Texel geheel nieuw te bouwen. Dit realiseerden ze op het terrein van de ouders van Martijn, waar oorspronkelijk de boerderij van opa stond en later een accommodatie voor schoolreisjes werd gerund. Sinds anderhalf jaar is hier een volledig zelfvoorzienende groepsaccommodatie te vinden: Nieuw Leven Texel. De gloednieuwe accommodatie draaide al goed, maar voor het gevoel van Martijn en Hendina zat er meer in. In samenwerking met Netstar kwam er een nieuw concept bij: volledig verzorgde vergaderarrangementen voor de zakelijke markt. Hendina vertelt hoe dat tot stand kwam en welke gevolgen dat had.

“Wij zijn ontzettend trots op onze accommodatie. Niet alleen omdat het een prachtig familiebedrijf is. Ook het feit dat we geheel zelfvoorzienend zijn en daarnaast ook nog eens bekroond zijn met de Green-Key Goud certificering, is iets waar we echt heel trots op zijn. “

Het ontstaan van de samenwerking met Netstar
“Onze samenwerking met Netstar begon met de wens om onze Zoover-pagina te verbeteren. Tijdens dat traject dachten ze ook mee over andere zaken en gaven ze ons goede adviezen op het gebied van website, online adverteren en marketing. Ik liep al een tijdje rond met vragen op dit gebied, dus deze pro activiteit kwam als geroepen! Er was direct een goede chemie en zo ontstond onze samenwerking.”

Een nieuwe doelgroep voor je accommodatie benaderen 

“We kregen vorig jaar voor het eerst zakelijke groepen te gast. Groepen die een volledig verzorgd vergaderarrangement met ontbijt, lunch en alles wat je maar nodig hebt, wilden boeken. Zij reageerden allemaal super enthousiast op onze dienstverlening. De enthousiaste reacties werkten aanstekelijk en we zagen een mooie kans. Toen zijn wij samen met Netstar gaan kijken hoe we onze vindbaarheid voor deze groepen konden vergroten.”

Advies inrichting website

“Al snel werd duidelijk dat met het aanboren van een nieuwe markt onze website niet toereikend was. Deze was namelijk gericht op het zorgaspect, maar we kunnen en doen nog veel meer. Netstar heeft ons vakkundig advies gegeven over een betere inrichting van onze website. Ze denken zo goed mee! En ook heel prettig: de medewerkers weten als geen ander hoe ze lastige materie uit moeten leggen aan een leek op dit gebied, want dat ben ik. Hoewel ik inmiddels al heel veel van ze geleerd heb.“

Vertrouwen door transparantie
“Het grote voordeel van de samenwerking met Netstar is het persoonlijke contact. We hebben maandelijks een belafspraak staan om zaken door te nemen. De online mogelijkheden zijn immers oneindig, dus de budgetten ook. Maar die van ons natuurlijk niet! Netstar is heel transparant over de keuzes die ze maken en leggen ons dit ook altijd helder uit. Het is erg prettig dat ze meedenken over de te behalen resultaten van ons bedrijf en aangeven wat we moeten doen om samen tot een nóg beter eindresultaat te komen. Maandelijks ontvang ik heldere overzichten, die ik zéker na de belafspraak helemaal begrijp. Ook kan ik inloggen en zelf zien wat ze doen en deze transparantie geeft me vertrouwen.”

Resultaten Google campagne

“Een fijne samenwerking is natuurlijk belangrijk, maar concreet meetbaar resultaat ook. Gelukkig kan ik zeggen dat we prachtige directe boekingen vanuit de campagnes binnen krijgen. En dat is waar je het uiteindelijk allemaal voor doet!”