Er zijn tegenwoordig talloze kanalen om contact te houden met je klanten: e-mail, live chat, WhatsApp en Messenger. Alleen maar goed, want zo is de drempel om contact te zoeken laag. Maar hoe houd je het voor jezelf overzichtelijk? Wij hebben de oplossing!

Om ervoor te zorgen dat het klantcontact via diverse kanalen je niet gaat duizelen, hebben wij de Guest Connexxion tool ontwikkeld. Guest Connexxion beheert alle berichten van jouw klanten in één inbox. Van e-mail, live chat, WhatsApp tot Messenger: je vindt het gewoon terug op één centrale plek. Dat scheelt niet alleen veel schakeltijd, maar ook een heleboel login-stress en zoekwerk. Klinkt goed, toch?

Alle communicatie met je klanten in één handige tool
Het aanbieden van verschillende contactmogelijkheden is wat ons betreft een slimme zet. Mensen zijn nou eenmaal gewend om via allerlei kanalen contact op kunnen nemen met een bedrijf. Maar dit vraagt wel wat van jou als contactpersoon. Want waar een vraag gesteld kan worden, wordt ook een antwoord verwacht. Bijblijven is dus van groot belang! Alleen kost dat tijd, zeker als je moet schakelen tussen al die kanalen. Steeds opnieuw inloggen, wachtwoord kwijt, vergeten een kanaal te checken, geen overzicht meer, je kent het wel…

Met Guest Connexxion blijf je eenvoudig up-to-date, behoud je het overzicht en bespaar je veel tijd en stress. Oh ja, ook niet onbelangrijk: je bespaart ook geld. Tijd is immers geld!

Gastvriendelijke ervaring via Guest Connexxion
Ook voor je gasten is het een voordeel als je met een slim systeem als Guest Connexxion werkt; zij ervaren het vanzelfsprekend als bijzonder prettig als je razendsnel reageert. En wat ook erg fijn is: je kunt zelfs een aanspreekpunt per klant toewijzen. Op die manier houd je het contact persoonlijk. Via Guest Connexxion kun je voor, tijdens én na het verblijf contact maken én houden met je gasten. Dit levert naast het gemak ook nog eens een verhoging van directe boekingen, omzet én de klanttevredenheid op!

Maak kennis met Guest Connexxion
Ben je benieuwd hoe de Guest Connexxion tool precies werkt? Wij vertellen je er graag meer over! Kijk voor meer informatie op de website en plan een gratis demo. Dan ervaar je zelf het gemak van deze gave innovatie: www.guestconnexxion.com.